D’acord amb lo establit en el RGPD, li informem que tractarem les seues dades per tal d’atendre la seua petició i enviar-li comunicacions comercials al voltant dels nostres productes i servicis. Les dades per a l’enviament de comunicacions comercials i elaboració de perfils comercials dels nostres productes o servicis hi serán conservats indefinidament fins que, en el seu cas, ens manifeste la seua voluntat de suprimir-los. Estos no es cediràn a tercers excepte en els casos en que existisca una obligació legal i els tractarem basant-nos en el seu consentiment. Ademés, l’informem que l’entitat NO prendrà decisions automatitzades.
Aiximateix els informem de la posibilitat d’exercir els següents drets al voltant de les seues dades personals: dret d’accés, rectificació, supresió u oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, per a la qual cosa podrá enviar un email a engrupo@engrupo.es o dirigir un escrit a UTECAMP, COOP.V., C/CAVALLERS, 26 - 46001 - VALÈNCIA.
Ademés, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per tal d’obtindre informació adicional o presentar una reclamació.

Tractarem les seues dades per atendre la seua petició aixina com per a enviar-li comunicacions comercials al voltant dels nostres productes i servicis. A continuació podrá acceptar la finalitat marcant la casella:


SEU CENTRAL

Carrer dels Cavallers, 26 · 46001
Tel.: +34 963 030 900
Email.: seguros@engrupo.es

DELEGACIÓ INTERCOOP

Pol. Ind. Supoi-8, C/Dels Ibers, 24
Tel.: +34 964503250 · Fax: 964 563 950
Email: seguros@intercoopconsultoria.com

"Los seguros son nuestro campo"

Click Me